Despre noi

“Bucuria este ţelul nostru, destinul nostru. Nu putem şti cine suntem decât prin Bucurie. Dacă nu cunoaştem Bucuria, nu ne cunoaştem pe noi înşine.” Marianne Williamson

Din dorinta de a impartasi si altora gustul fabulos BUCURIA, multitudinea de sortimente de bomboane, jeleuri, biscuiti, zefire, caramele,napolitane, chipsuri si multe multe alte produse delicioase si savuroase pe care le savuram de fiecare data cand parintii nostrii se intorceau de la studii din Republica Moldova ( in limita posibilitatilor de import de la vremea aceea, vorbim de anii 2000-2005), am hotarat in anul 2020 in plin Postul Craciunului sa aducem si in Baia Mare BUCURIA de a gusta ceva ce cu siguranta te va face sa ne calci pragul magazinului nostru iar si iar si iar. Odata gustate aceste bunatati, iti vor provoca o dependenta sanatoasa de dulce, deoarece produsele BUCURIA sunt aproape in totalitate compuse din produse naturale, fara adaosuri  de substante care sa iti provoace problem de sanatate.

Am cunoscut foarte multe persoane recunoscatoare de isprava noastra, foarte multi cunoscatori ai produselor BUCURIA, dar si multe persoane straine de aceasta marca,  retinute care au necesitat multa munca de convingere pentru prima 100 de grame cumparata, dar care odata ce au gustat produsele noastre se intorc saptamanal dupa alta doza de BUCURIE. Am reusit si am parasit “ chioscul de ziare” in care am adus oficial BUCURIA in Baia Mare la aproape 1 an de la deschidere, trecand la un spatiu mai generos in care am putut sa expunem mult mai multe produse BUCURIA, cat si alte marci din REPUBLICA MOLDOVA, produse la fel de bine cotate pe piata, urmand ca la aproape alt an de vechime sa trecem si in mediul online pentru a impartasi BUCURIA unei Romanii intregi. La noi veti gasi pe langa renumitele produse BUCURIA, multe sortimente de marci cunoscute international de vinuri, divin-uri ( cognac), sucuri natural, dulceturi,ceaiuri toate din Republica Moldova, precum si multe alte delicatese din Rusia, Lituania, Belarus, Letonia, Estonia.

Bucuria este o companie producătoare de patiserie și cofetărie (dulciuri, biscuiți, etc) care activează în ChișinăuRepublica Moldova. A fost fondată în septembrie 1946.

Este cea mai mare întreprindere moldovenească specializată în producerea tuturor tipurilor de produse de cofetărie zaharoase, ciocolatei și produselor de ciocolată. Produce de asemenea produse de cofetărie făinoase (vafele și biscuiți). Asortimentul producției depășește 450 de denumiri. Se estimează că întreprinderea produce 90% din volumul producției de bomboane din țară.

Istoric

Anul fondării este considerat 1946, când a fost deschisă fabrica de cofetărie nr. 1 din Chișinău. Anul 1946 este marcat în istoria țării noastre de ordonanța Sovietului de Miniștri al republicii privind modernizarea și lansarea producției la Fabrica Nr. 1 din Chișinău, fondată în baza fostelor întreprinderi rudimentare. Va trece foarte puțin timp și, acolo unde erau situate încă nu demult cazărmile militare, cofetarii moldoveni vor începe, cu ajutorul echipamentului adus din Germania, să producă primele kilograme de bomboane și caramelă.

În 1949 a fost dată în exploatare secția de macaroane (cu o capacitate de 10 tone pe zi), iar în 1952 cea de biscuiți (cu o capacitate de 14 tone pe zi). În anul 1955 fabrica producea 7,5 tone de bomboane și 4,5 tone de ciocolată pe zi. Către anul 1986 capacitățile de producere au ajuns la 42 mii de tone de produse de cofetărie pe an.

În 1955 denumirea fabricii a fost schimbată în Fabrica de cofetărie și macaroane, iar peste șapte ani, în 1962, la denumirea în cauză este adăugat un nou nume – „Bucuria”.

În 1977 „Bucuria” capătă statutul de întreprindere de cercetare și experimentare. Aceasta a avut loc datorită implementării active în procesul de producere a tipurilor ne tradiționale de materie primă. 

Către anul 1986 capacitățile de producere au ajuns la 42 mii de tone de produse de cofetărie pe an.

Timp de mulți ani fabrica, din motive clare, a existat ca întreprindere de stat, iar în septembrie 1991 a devenit întreprindere de arendă.

La 28 septembrie 1992, prin acord cu colectivul de muncă și în conformitate cu Legea Republicii Moldova „Privind societățile pe acțiuni”, întreprinderea de arendă a devenit societate pe acțiuni de tip închis cu capital mixt de stat și privatizat. Astfel întreprinderea a primit statutul de SACP „Bucuria”.

În 1994, în conformitate cu legislația Republicii Moldova, SACP „Bucuria” și-a schimbat forma de proprietate – acum este o societate pe acțiuni de tip deschis cu formă privată a capitalului. Structura producerii SA „Bucuria” constă din secții de producere, filiale cu volum propriu de producere, echipament special.

În prezent SA „Bucuria” este cea mai mare întreprindere specializată în fabricarea producției de cofetărie. Volumul de producere constituie aproape 90 de procente din volumul producției de bomboane din Republica Moldova. 

La fabrică sunt instalate linii automatizate, semi-automatizate, linii de flux mecanizate. Producția întreprinderii corespunde cerințelor standardului internațional ISO 9001:2000 și НААСР – ISO 22000:2005, sunt certificate de Organul European de Certificare TUV CERT (TUV Thueringen). La întreprindere lucrează în jur de 1500 oameni. În 2009, fabrica a fost clasată pe locul 28 în topul celor mai valoroase companii din Moldova

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin
    Scroll to Top