Politica de retur

          Produsele achizitionate de pe Site-ul impartebucuria.ro pot fi returnate conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (denumita in continuare O.U.G. 34/2014). 

          Astfel, in termen de 14 zile de la primirea produsului comandat fie de catre dumneavoastra, fie de catre o terta persoana numita de catre dumneavoastra, alta decat transportatorul, aveti dreptul legal de a renunta la cumpararea produsului, fara suportarea de penalitati si fara invocarea unui motiv in acest scop.

          Produsul va putea fi returnat numai daca nu prezinta semne de utilizare. In functie de starea produsului returnat se va decide daca rambursarea poate fi acceptata. 

         Doar in situatii ce depind exclusiv de decizia vanzatorului se accepta returnarea produsului daca acesta prezinta mici urme de  uzura. In astfel de cazuri, acesta va efectua o verificare asupra produsului si se va stabili valoarea care trebuie returnata cumparatorului. 

         Returnarea produsului se va face pe cheltuiala cumparatorului, la tarifele practicate de catre agentul livrator in perioada efectuarii exepeditiei, urmand ca acesta sa primeasca in termen de 14 zile de la transmiterea cererii de retragere contravaloarea comenzii.

        Vanzatorul isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare a sumelor aferente produselor care au facut obiectul returului si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa consumarea/achizitionarea acestora. 

       Vanzatorul are obligatia fie de a inlocui produsul suportand cheltuielile cu transportul, fie de a rambursa suma aferenta acestuia in urmatoarele situatii:

–  Produsul primit prezinta semne de degradare, defectiuni sau alte semne care indica faptul ca a fost folosit anterior; 

– Produsul primit nu corespunde cu cel prezentat in oferta pe site-l detinut de vanzator, in privinta aspectului sau detaliilor tehnice; 

–  Produsul primit este altul decat cel prezentat in oferta de pe site. 

Pe perioada anotimpului calduros, nu ne asumam anumite defecte( topire, scurgere, fermentare etc) survenite in urma livrarii produselor catre dumneavoastra. Avand in vedere faptul ca discutam de produse perisabile, va asumati dumneavoastra riscul, fara drept de retur !

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin
    Scroll to Top